Duke

Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Jessica Olsson - 13 januari 2010 11:57

Duken mår bättre, även om jag fortfarande misstänker att han inte är helt återställd, imorse fick jag säga varsågod lite extra tydligt och inget "slänga sig över maten så den inte springer iväg". Men vem vet, han kanske har en liten svacka, händer ju alla!

Han var iallafall helt med på dagis-planen för idag och började som vanligt att pipa lite innan vi kom fram. Satte in honom med ett par flatte-brudar så han ska nog ha det bra idag!


För övrigt så har han börjat tugga dörrmatta igen, är väl hans 3-4 dörrmatta han tar sig an, inte ok! :) Mycket bus har han för sig, och det roar honom mycket... Det roliga är också att man ser på en gång när han har något fuffens för sig - han kan t.ex rota i mattes väska i hallen, och där tar han kanske ett par kvitton i munnen och springer iväg och ställer sig framför köksbordet. Man ser på hela hunden, kroppsspråket och retfullheten i ögon och ansikte att nu är det bus på G... Tar man då ett steg mot honom så pyser han på 2 röda, man kan sen jaga honom hur länge som helst... Ju argare matte blir ju gladare blir nog vovve, skulle jag tro :) Husse är det mer respekt för, husse säger "Duke, spott ut!" Och poff! så flyger allt ut ur munnen på vovve... Hmm, orättvist??


Han är sjukt söt men ack så retfull och jävlig emellanåt! Men han berikar våra liv obeskrivligt mycket!

Ovido - Quiz & Flashcards