Duke

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Jessica Olsson - 25 mars 2012 17:01

Idag kom min bror och hans familj hit och hälsade på lilla Evelina! Det var ett kärt möte och första gången som lillan fick träffa sina kusiner. Hon har tre kusiner, på min sida, och den yngsta blir 5 år veckan som kommer - nog var hon nöjd över att få träffa en liten bebis :-)

Prinsessan fick jättefina presenter och blev riktigt gosad med!! Även mormor och morfar kom hit så det har varit en riktig mysdag! 


Annars har det mest varit kaos i några dagar då vi håller på att göra om lite. Ni får se vad vi pysslat med om några dagar eller så, då allt är klart! 

Och igår så var jag och lillan iväg på möhippa! När man är såhär liten och bara äter från tutten så måste man vara nära mamma ständigt, och nog gick det bra! Vi var på Hotell Gillet inne i stan och åt brunch, fullt med folk var det! Hon sov nästan hela tiden och när hon vaknade sen fick hon sitta i mitt knä, hon sa inte ett knyst :-) Sen gick vi till bilen för matpaus och blöjbyte innan vi åkte vidare och kikade när tjejerna åkte gokart och gjorde lite annat skoj! Efter det avvek vi medan de fortsatte festligheterna :-D


Duken på span!

  


Lillan fick jättefina blommor!  


Samt jättefina kläder!!  
 

Stolt kusin Lovisa som provar rulla bebis i barnvagnen  


Hjärtat vilar

 


Och sist men inte minst - denna otroligt vackra tavla!!! Tuuusen tack!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards